Voor ieder moment van de dag een speciaal sieraad!

Bij alle sieraden op de website van Tailor-made Jewelry staat een indicatieve levertijd vermeld voor Nederlandse en Belgische verzendadressen. De levertijd is gebaseerd op het gemiddelde aantal werkdagen dat de levering doorgaans in beslag neemt.

Een product kan in de meeste gevallen sneller worden verzonden, op de website vermeld staat. Wilt u de precieze levertijd van een sieraad weten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Het kan ook voorkomen dat door onvoorziene problemen uw bestelling later wordt verzonden dan op de website staat vermeld. U zult tijdig over vertragingen op de hoogte worden gebracht.

Aanvullende informatie over Levertijden
De levertijden vermeld bij de producten zijn op basis van online betaling via iDeal, wanneer u bij betaling kiest voor handmatige overschrijving, zal de levertijd met één tot twee werkdagen worden verlengd afhankelijk van de tijd die de overschrijving in beslag neemt. Wij verzenden uw bestelling zodra onze bank uw betaling heeft bevestigd.

Levering op zaterdag
Via vervoerder Postnl hebben wij de mogelijkheid om pakketten op zaterdag bij u te laten bezorgen. Wanneer wij uw zending op vrijdag verzenden, wordt het pakket de volgende dag gewoon bij u aangeboden.

Tailor-made Jewelry informeert u over de levertijd.

Staat dit bij een product vermeld? Dan kan de levertijd voor levering van dit artikel variëren. Doorgaans moet een actuele levertijd worden opgevraagd zodat we u kunnen voorzien van de juiste informatie. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een actuele levertijd voordat u een bestelling plaatst!

 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.