Voor ieder moment van de dag een speciaal sieraad!
Wij bieden u drie mogelijkheden om uw aankoop te betalen:
  1. Betalen via iDeal
  2. Betalen via een overboeking op onze bankrekening
  3. Betalen aan de postbode (rembours zending)
  4. Contant betalen bij afhalen van de bestelling op ons adres.
 
1. Betalen via iDeal
Wat is het?
iDeal is online betalen via internetbankieren. Dit is al jaren de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL.

Wat kost het?
Betalen met iDeal is voor u als klant van Tailor-made Jewelry gratis.
 
Wat heeft u nodig ?
Een bankrekening bij ABN AMRO, ASN Bank, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, ING Bank, Knab, Triodos of Van Lanschot Bankiers, allen met de mogelijkheid tot internetbankieren.
 
Hoe werkt het?
Bij het online doen van uw bestelling geeft u bij betalingswijze aan via iDeal te willen betalen. Na het invullen van uw gegevens, het controleren van uw bestelling en het accepteren van de algemene voorwaarden wordt u doorverwezen naar het beginscherm van iDeal. Hier selecteert u uw bank waarna u wordt doorgeleid naar een beveiligde omgeving waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Daarmee is iDeal een van de snelste betaalmethoden. Dit zorgt ervoor dat wij uw bestelling snel kunnen verwerken en verzenden.
 
2. Betalen via een overboeking op onze bankrekening
 Wat is het?
 U maakt het geld over naar onze ING-rekening, waarna wij uw aankoop versturen zodra wij het bedrag binnen hebben.

Wat kost het?
Niets. Geld overmaken binnen Nederland is bij iedere bank gratis.
 
Wat heeft u nodig?
Een nederlandse bankrekening. Maakt u gebruik van internetbankieren dan is een overschrijving meestal binnen 24 uur bij ons binnen (indien u gebruikmaakt van mijnING staat het geld zelfs direct, op het moment van overmaken, al op onze rekening). Maakt u het geld via een overschijvingsformulier over dan duurt het langer, meestal 3 tot 5 werkdagen.
 
Hoe werkt het?
Bij het online doen van uw bestelling geeft u bij betalingswijze aan vooraf het bedrag te willen overmaken op onze rekening. U ontvangt van ons via email een bevestiging van uw bestelling waarin u alle gegevens vindt die u nodig heeft voor het overmaken van het aankoopbedrag. Zodra het bedrag bij ons binnen is sturen wij uw bestelling op.
 
Onze bankgegevens zijn:
IBAN: NL62INGB0006950215
t.n.v. Tailor-made Jewelry te Amsterdam
BIC: INGBNL2A (alleen voor buitenlandse klanten)
 
 
3. Betalen aan de postbode (rembours zending)
Wat is het?
Bij een rembourszending betaalt u het gehele aankoopbedrag, incl. rembourskosten aan de postbode, waarna u het pakje overhandigd krijgt.

Wat kost het?
De kosten zijn afhankelijk van het bedrag van uw bestelling. U betaalt minimaal €8,00 en maximaal €17,50.
 
Wat heeft u nodig?
Contant geld. Het is bij de postbode helaas (nog) niet mogelijk om te pinnen.
 
Hoe werkt het?
Bij het online doen van uw bestelling geeft u bij betalingswijze aan dat u uw aankoop onder rembours verzonden wilt hebben. In de orderbevestiging, die u na het plaatsen van uw bestelling van ons via email ontvangt, leest u het totaalbedrag van uw bestelling (uw aankoop plus rembourskosten). Dit is het bedrag dat u aan de postbode gaat betalen. Zodra uw bestelling verzonden is ontvangt u van ons de track en trace barcode van de zending, zodat u uw pakje kunt volgen via de website van PostNL.
 
Let op!
Het maximum orderbedrag voor een bestelling onder rembours is €1000,- Rembours zendingen naar het buitenland (ook België) zijn helaas niet mogelijk!
Alle door ons ontvangen bestellingen waarbij voor Rembours als betalingsmethode is gekozen worden eerst telefonisch gecheckt om fraude te voorkomen. Vult u dus een geldig telefoonnummer in waarop u overdag te bereiken bent! Indien wij u niet kunnen bereiken wordt er ook niets verzonden. Houdt u hier rekening mee.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.